Translate

sâmbătă, 2 martie 2013

Piscoturi in casa



Piscoturi de casa pt tiramisu, nu sunt usor de facut, dar merita efortul.

Ingrediente
4 galbenusuri
100 g zahar
6 albusuri
100 g faina
Extract de vanilie

Galbenusurile cu zaharul le bat bine, bine cu mixerul pana se transforma int-ro pasta.

4 albusuri le le bat de asemenea cu mixerul, apoi amestec cu faina.

Pun impreuna amestecul de galbenusuri cu cel de albusuri. Textura amestecului nu este destul de ferma, asa ca bat inca doua albusuri si le amestec usor de jos in sus.

Asez pergament pe 2 tavi de cuptor si formez piscoturile, folosind posul cu dui.

Bag prima tava in cuptorul preincalzit la 170° timp de 10 min.

Pregatesc a doua tava.

La cantitatea de  azi am avut nevoie de 3 tavi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu