Translate

miercuri, 23 decembrie 2015

Inimioare de curcan cu usturoi si legume




Inimioare cu usturoi, ceapa si legume este propunerea mea pentru un pranz gustos si bine ecilibrat.

Asa cum am scris in postarea trecuta, este o buna varianta pentru pachet la munca.

Inimioarele de curcan le-am spalat, le-am taiat in cubulete de 2-3 cm si le-am oparit, strecurat si spalat cu apa rece.

Am folosit o capatana de usturoi si 2 cepa galbene mari.

Usturoiul l-am tocat, cat de marunt am putut si ceapa am taiat-o solzi.

Am incins ulei de floarea soarelui intr-o tigaie si am adaugat inimioarele. Am lasat cateva minute pana s-au rumenit, apoi am adaugat ceapa si usturoiul. Am lasat la foc mic, acoperind tigaia cu capac. 

Sarea am adaugat-o spre sfarsit.

Legumele le-am adaugat in apa cu sare, cand acesta a inceput sa fiarba si am lasat pana a dat intr-un clocot.

Ca aproape intotdeauna am folosit mult patrunjel proaspat.

Am mai avut la mine smochine, 1 croissant, 140 gr cascaval, rosii cherry, ridichii rosii, castravete, masline kalamata si biscuiti sarati din faina integrala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu