Translate

luni, 28 decembrie 2015

Somon afumat cu mazare, sfecla rosie si conopida la cuptor




Nu am scris in postarea trecuta despre pachetul de azi.

Pachetul de azi va fi prezentat in intregime, cu poze si descriere + link-uri.

Am sa incep cu micul dejun, format din ovaz, stafide, caju, chia, amestec de seminte si miere de albine. Prima data am descris aceasta combinatie in postarea aceasta, unde descriam pieptul de bibilica fiert, cu legume.


Intre mic dejun si pranz am avut 2 banane.

Pranzul a fost format din somon afumat, conopida la cuptor, mazare fiarta in apa cu sare, sfecla rosie, rosii cherry, ridichii rosii, castraveciori murati, zeama de lamaie, otet balsamic si ulei de masline extra virgin.


Am sa ma opresc la sfecla rosie. Am cumparat 8-9 bucati de sfecla, pe care le-am spalat si le-am introdus in apa fiarta cu sare, folosind oala sub prasiune, apoi am adaugat capacuD si am lasat sa fiarba la foc mic, 40 min. Dupa ce s-au racit, le-am curatat de coaja, le-am taiat in cubulete de 1 cm si le-am pus in 2 borcane, acoperindu-le cu apa, sare si otet. ½ din sfecla de mai sus, am folosit-o pentru pachetul de azi. Am amestecat cu sare otet balsamic si ulei masline.


Desertul e format din cozonac, curmale si ciocolata 73%.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu