Translate

duminică, 11 mai 2014

Salata de ciuperci si carne



Salata de ciuperci si carne, un preparat plin de proteine si foarte gustos.

Ingrediente
1 kg ciuperci
1 ½ pulpa de curcan inferioara
2 galbenusuri ou
7-8 castraveti murati
150 ml ulei floarea soarelui
Sare, usturoi, marar
½ lamaie pt zeama

Pe langa ingredientele de mai sus am mai folosit pt décor: rosii cherry, masline kalamata, ridichii, ceapa verde si frunze de patrunjel proaspat. Doua felii de paine “Pave” prajite au fost suport pt salata de ciuperci.

Dupa ce fac o supa cu 2 pulpe de curcan inferioare, curat carne de pe oase si o pun la racit. O tai cubulete si o voi amesteca mai tarziu cu ciupercile si maioneza.

Ciupercile le tai cubulete si le trag la tigaie la foc iute impreuna cu usturoi, cand sunt gata adaug sare si le las sa se raceasca. Tai ½ dintr-o legatura de marar si-l amestec cu ciupercile.


Maioneza o fac din cele 2 galbenusuri cu sare, ulei si zeama de lamaie. 

Castravetii ii tai cubulete si-i storc, apoi ii adaug la celelalte ingrediente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu