Translate

marți, 22 ianuarie 2013

Sos Tartar - Tartar sauce




Un sos care are la baza maioneza dar il realizez un pic diferit  fata de sosul de ton, sau cel Remoulade, diferenta o face reductia de ceapa si tarhon in otet.

Ingrediente
1 galbenus de ou – pt maioneza
Ulei cat inghite maioneza
3-4 castraveti acri, sau murati
1 ceapa mica
Tarhon
Capere
Otet
Sare

Zeama de lamaie

Fac maioneza, toc si storc castravetii, la fel si caperele, dar nu le storc, tai ceapa cat mai marunt posibil, amestec maioneza si cartravetii tocati.

Ceapa tocata, cu un manunchi mic de tarhon proaspat, taiat marunt, le fierb in 2-3 linguri de otet de mere. 
Tin la foc mic, pana ce otetul se evapora aproape complet. Adaug sare.

Las amestecul de otet, cepa si tarhon sa se raceasca, apoi le adaug la maioneza si castraveti.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu