Translate

duminică, 27 ianuarie 2013

Cartofi Banateni




“Cartofi Banateni”, pur si simplu asa am fost eu inspirat sa numesc acesti cartofi.

Ingrediente
7-8 cartofi
3 cepe galbene
5 linguri pasta de tomate
Sare
piper
Ulei
Tarhon
Patrunjel

Cartofii ii fierb in coaja.

Ceapa o tai marunt si o calesc in ulei incins.

Tin ceapa la foc domol 7-8 minute, apoi adaug pasta de tomate, sare si piper.

Dupa ce decojesc cartofii si-I tai in cubulete de 1 cm, ii adaug la amestecul de ceapa si pasta de tomate.

Toc tarhonul si patrunjelul, amestec bine cartofii cu ceapa si pasta de tomate si adaug verdeata.

“Cartofi Banateni” au fost o garnitura grozava la “Carnati lui tati” si am adaugat si o salata de varza rosie pusa la murat asta toamna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu