“Cartofi Banateni”, pur si simplu asa am fost eu inspirat sa
numesc acesti cartofi.
Ingrediente
7-8 cartofi
3 cepe galbene
5 linguri pasta de tomate
Sare
piper
Ulei
Tarhon
Patrunjel
Cartofii ii fierb in coaja.
Ceapa o tai marunt si o calesc in ulei incins.
Tin ceapa la foc domol 7-8 minute, apoi adaug pasta de
tomate, sare si piper.
Dupa ce decojesc cartofii si-I tai in cubulete de 1 cm, ii
adaug la amestecul de ceapa si pasta de tomate.
Toc tarhonul si patrunjelul, amestec bine cartofii cu ceapa
si pasta de tomate si adaug verdeata.
“Cartofi Banateni” au fost o garnitura grozava la “Carnati
lui tati” si am adaugat si o salata de varza rosie pusa la murat asta
toamna.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu