Inca un sos foarte simplu, care are la baza maioneza si se
potriveste fara cusur cu fructe de mare, carne, legume, peste, etc.
Ingrediente
1 galbenus de ou – pt maioneza
Ulei cat inghite maioneza
3-4 castraveti acri, sau murati
1 ceapa mica rosie
Sare
Zeama de lamaie
Fac maioneza, toc si storc castravetii, tai ceapa cat mai marunt
posibil, amestec maioneza, ceapa si cartravetii tocati
Usturoi, marar, etc. se pot adauga obtional.
Sugestii pt sosuri:
sos tartar, sos ton,
sos
Chantilly, sos
de usturoi si coriandru boabe, sos
Olandez, sos
de ciuperci si visinata, sos
aioli, sos
cu susan si usturoi, sos
de mustar si multa ceapa verde, sos
cu galbenus de ou, sos
de iaurt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu