Am inceput sa ma antrenez pt la vara, in facut inghetata.
Azi am facut inghetata cu zmeura si ciocolata.
Ingrediente
200 ml smantana pt frisca
2 linguri zahar
300 g zmeura
2 linguri miere rapita bio
100 g ciocolata
Am facut frisca.
Zmeura congelata am pus-o in blender cu cele doua linguri de
miere.
O parte mica din cantitatea de pasta de zmeura, rezultata
din blender, am pus-o deoparte pt décor, iar restul l-am amestecat cu frisca.
Ciocolata am topit-o in bain marie si cu o lingurita am
adaugat-o la amestecul de frisca cu zmeura.
Efectul vizual l-am obtinut, lasand ciocolata topita sa curga in timp ce miscam lingurita, iar la sfarsit,
dupa ce am turnat in forme, am pus
ciocolata pe toata suprafata cremei si am infipt lingurita in crema de inghetata, de
2-3 ori pana am atins fundul formei.
La congelator am tinut-o o noapte.
Sugestii pt inghetata:inghetata
din frisca si afine, inghetata
“Tom si Jerry”, inghetata
de caramel si banane, inghetata
cu mousse de ciocolata, inghetata
din avocado.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu