Translate

duminică, 14 octombrie 2012

Spaghete cu sos "Alfredo" si rucola



Azi am sa fac un alt preparat, pe care il recomand cu multa caldura mamicilor. Este un preparat simplu, gustos, se face relativ repede si este aproape sigur pe placul celor mici.

Spaghete cu sos “Alfredo” si rucola.
Am sa folosesc
500 g spaghete din grau dur integral – bio
40 g unt
500 ml lapte
100 g parmezan ras
1 capatana usturoi
300 g rucola
Sare
Piper


Pun apa cu sare la fiert, pt paste.

Curat usturoiul, il toc marunt.

Untul il pun in tigaie si cand se topeste, adaug usturoiul.




Sarez.


Laptele il pun cand usturoiul sfaraie in tigaie.


Piperul boabe il pun in mojar sil pisez, apoi il vars in tigaie.




Rad parmezanul, opresc focul si adaug parmezannul.


Scurg pastele si le amestec in sosul alfredo.


Pe o farfurie asez un pat de paste cu sos, deasupra pun rucola si decorez cu feliute barbierite de parmezan.



Restul de rucola o adaug in tigaie peste paste.


Mai fac o farfurie mica pentru cel mic.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu