Translate

marți, 23 octombrie 2012

Biscuiti cu crema de smochine




Biscuitii cu crema de smochine sunt la fel de simplu de facut ca si “Biscuitii cu susan”. Folosesc aceleasi ingrediente si cantitati, ca la aluatul de tarta, iar umplutura o fac din

300 g smochine deshidratate
250 ml lapte
2 albusuri ou ( ramase de la aluatul de tarta)
2 linguri zahar pudra


Smochinele le rup, le asez intr-un castron si torn laptle peste ele, apoi le las sa se hidrateze 2-3 ore.




Cand smochinele s-au inmuiat, le pun in blender si le fac pasta.



Albusurile le bat  adaugand cele 2 linguri de zahar pudra, ca la bezea.  Adaug pasta de smochine si amestec usor de jos in sus.



Scot aluatul de la frigider, il intind si cu un cilindru tai formele pt biscuiti.



Cu o lingurita pun pasta de smochine pe fiecare biscuit.



Asez pe spatele unei tavi si bag in cuptorul preincins la 200° timp de 20 min.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu