Biscuitii cu crema de smochine sunt la fel de simplu de
facut ca si “Biscuitii
cu susan”. Folosesc aceleasi ingrediente si cantitati, ca la aluatul
de tarta, iar umplutura o fac din
300 g smochine deshidratate
250 ml lapte
2 albusuri ou ( ramase de la aluatul de tarta)
2 linguri zahar pudra
Smochinele le rup, le asez intr-un castron si torn laptle
peste ele, apoi le las sa se hidrateze 2-3 ore.
Cand smochinele s-au inmuiat, le pun in blender si le fac
pasta.
Albusurile le bat adaugand cele 2 linguri de zahar pudra, ca la
bezea. Adaug pasta de smochine si amestec
usor de jos in sus.
Scot aluatul de la frigider, il intind si cu un cilindru tai
formele pt biscuiti.
Cu o lingurita pun pasta de smochine pe fiecare biscuit.
Asez pe spatele unei tavi si bag in cuptorul preincins la
200° timp de 20 min.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu