A manca este un lucru vital. Daca aceasta se transforma intr-o arta, o fac cu placere si coroborata la un stil de viata sanatos, atunci stresul se transforma in satisfactie si slabiciunea in putere. :) Nu e complicat sa pregatesc de mancare, nu e complicat sa fac sport si cu atat mai mult este necesar sa am grija de sanatatea mea. Pe toti cei ce gandesc ca mine ii felicit, iar pe cei ce inca nu sunt de acord ii invit sa incerce :)
Translate
miercuri, 27 februarie 2013
Sos de mustar cu multa ceapa verde
Acest sos l-am folosit la un preparat din muschiulet de porc si cartofi "Duchess".
Ingrediente:
60 g unt
5-6 cepe verzi
1 ardei gras rosu (mic)
50 ml vin rosu - bio
1 lingura mustar
jiul ramas de la carne
sare
1 lingura otet
Pun untul la incins, adaug ceapa taiata marunt, sare, sting cu vinul, urmeaza lingura de mustar, ardeiul tocat marunt, jiul si lingura de otet.
Las la foc mic 5 min.
Alte sugestii pt sosuri : "Sos usturoi si coriandru boabe"," Sos Olandez","Sos din branza Brie","Sos kefir", "Sos iaurt", "Sos ceapa rosie cramelizata"
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu