Nu stiu daca pentru altii o minitarta cu crème brulee si mousse de ciocolata e mai buna decat crème brulee-ul in sine, dar pentru mine si fiul meu se pare ca este.
De facut aceasta minitarta este simplu, aluatul de mintarta este la fel ca la minitarta cu alune de padure, crème brulee-ul si mousse-ul de ciocolata se gasesc pe blogul meu.
Modul de preparare este:
Prima oara fac mousse-ul de ciocolata si-l las la frigider 12 ore.
Apoi fac aluatul de minitarta pe care il tin la cuptor 10 min la 190°.
Crème brulee-ul il fac ultimul.
Diferenta intre crème brulee-ul normal si cel pentru minitarte este ca amestec vanilia, galbenusurile, zaharul, smantana si laptele 2 min pe aragaz la bain marie.
Apoi torn compozitia lichida si calda de crème brulee in formele de minitarte racite
si pun in cuptor 30 min la 190°.
Las sa se raceasca si cand vreau sa mananc minitartele, adaug deasupra mousse-ul de ciocolata.
O felie de clementine mi s-a parut un décor potrivit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu