La fel ca la “ Paste penne cu piept de pui” am facut “ Penne
cu urechi de lemn”, dar aici piesa de rezistenta a fost usturoiul verde.
A folosit
500 g penne ( amestecate, din faina de grau dur integral si
faina alba)
50 g urechi de lemn deshidratate
4 fire de usturoi verde
400 g rosii decojite
30 ml ulei masline
Busuioc
Sare
Am pus la fiert 3 L apa cu sare, am tocat usturoiul.
Cand apa a inceput sa clocoteasca am adaugat pennele si urechile
de lemn deja hidratate si taiate in bucati.
Uleiul de masline l-am incins si am adaugat usturoil tocat,
apoi rosiile decojite, pe care le-am zdrobit cu o lingura, am amestecat si au
urmat busuiocul si sarea.
Dupa ce au fiert pastele le-am scurs de apa si le-am adaugat
la sosul de ustoroi si rosii.
Pe farfurie am adaugat piept de pui la gratar si mozzarella
rasa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu