LUNI, 14 mai
Piept de pui la
gratar, varza noua calita si
Mamaliga cu
smantana
MARTI, 15 mai
Tocanita “Mexicana”
cu mamaliguta
(Carne
de curcan, rosii, ardei gras, porumb, fasole rosie,
mazare,
ceapa)
MIERCURI, 16 mai
Muschiulet de porc
la gratar cu piure de cartofi
Si sos “Tati-ki” (tzatziki)
JOI, 17 mai
“Amestec Asia” cu
piept de pui la gratar
(orez
basmati, morcovi ceapa, varza, mazare,
ardei
gras,
urechi de lemn-ciuperci, ulei de orez, sos soia,
otet
din orez)
VINERI,
18 mai
(paste din faina de grau dur,
usturoi verde, ulei masline)
Disponibil zilnic:
Supe
- Crema de ciuperci
- Supa de curcan
Salata lui
Tati 2
(orez
basmati, iceberg, morcov, castraveti, branza
telemea,
masline kalamata, porumb, ou, piept pui la
gratar)
(rosii,
iceberg, ardei gras, castraveti, branza
feta,
masline kalamata, ceapa rosie, ceapa verde, crutoane)
dressing-usturoi,
oregano, busuioc, ulei masline, zeama lamaie,
sare, iaurt
Desert
-Tort de mere
-Tortul cu mult
mousse de ciocolata (NOU)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu