Mentionam in postarea
“Ficatei
pui cu taitei de orez si legume”, ca este un preparat bine balansat cu
proteine, glucide si lipide, ca de altfel toate preparatele din acesta serie, iar
pe blogul
meu de sport spuneam ca eu am o dieta bazata pe 25% proteina, 55% glucide
si 20% lipide. Insist pe acest aspect, deoarece fiecare trebuie sa adapteze
retetele in funtie de nevoile sale.
In postarea anterioara spuneam ca fierb cantitati mai mari
de paste sau legume, tocmai pentru a le folosi cu alta ocazie.
Am pennele si mazarea fierte de la reteta
cu ton, asa ca trebuie sa fierb doar morcoveii, sa frig carnea si sa fac o
salata cu valeriana.
Muschiuletul de porc il feliez, ung cu ulei si sarez. Il
adaug pe gratarul incins si-l frig.
Salata cu valeriana o fac clasic: sare, ulei masline extra
virgin si otet balsamic.
Pentru mine nu dureaza mai mult de 20 minute sa pregatesc
acest preparat.
De aceasta data raman cu bucatele de carne fripta, pe care
am sa le folosesc sa-mi fac sandwich-uri a doua zi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu