In continuarea postarilor “Ficatei
de pui cu taitei de orez si legume” si “Piept
de pui la cuptor cu spanac, avocado si acju”, urmeaza “Muschi de porc cu
Brie, naut si spanac”.
Nautul il pun in apa la inmuiat de seara. A doua zi il
strecor si-l pun la fiert in apa rece cu sare. Dupa ce incepe apa sa
clocoteasca, las pe foc exact 50 min.
Muschiul il frig la tigaie, il condimentez si cand e gata, asez
peste el o felie de branza Brie.
Spanacul il pregatesc identic cu cel de la “Piept de pui la
cuptor cu spanac, avocado si caju”.
Inainte sa pun carnea in tigaie, asez pe foc un ibric mai
mare cu apa si sare. Cand incepe sa fiarba adaug legumele congelate pe rand:
morcovii si fasolea primele, iar cand acestea dau in clocot adaug mazarea si mai las sa dea o data in clocot.
Netinand cont de faptul ca trebuie sa pun de seara la
inmuiat nautul, reteta aceasta dureaza maxim 1 ora. In schimb pot sa pregatesc
cantitati mai mari si imi ramane pentru zilele urmatoare.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu