Translate

vineri, 13 februarie 2015

Reteta rapide pentru sportivi - 3. Muschi de porc cu Brie, naut, spanac si legume



In continuarea postarilor “Ficatei de pui cu taitei de orez si legume” si “Piept de pui la cuptor cu spanac, avocado si acju”, urmeaza “Muschi de porc cu Brie, naut si spanac”.

Nautul il pun in apa la inmuiat de seara. A doua zi il strecor si-l pun la fiert in apa rece cu sare. Dupa ce incepe apa sa clocoteasca, las pe foc exact 50 min.

Muschiul il frig la tigaie, il condimentez si cand e gata, asez peste el o felie de branza Brie.

Spanacul il pregatesc identic cu cel de la “Piept de pui la cuptor cu spanac, avocado si caju”.

Inainte sa pun carnea in tigaie, asez pe foc un ibric mai mare cu apa si sare. Cand incepe sa fiarba adaug legumele congelate pe rand: morcovii si fasolea primele, iar cand acestea dau in clocot adaug  mazarea si mai las sa dea o data in clocot.

Netinand cont de faptul ca trebuie sa pun de seara la inmuiat nautul, reteta aceasta dureaza maxim 1 ora. In schimb pot sa pregatesc cantitati mai mari si imi ramane pentru zilele urmatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu