Salata de ciuperci si carne, un preparat plin de proteine si
foarte gustos.
Ingrediente
1 kg ciuperci
1 ½ pulpa de curcan inferioara
2 galbenusuri ou
7-8 castraveti murati
150 ml ulei floarea soarelui
Sare, usturoi, marar
½ lamaie pt zeama
Pe langa ingredientele de mai sus am mai folosit pt décor:
rosii cherry, masline kalamata, ridichii, ceapa verde si frunze de patrunjel
proaspat. Doua felii de paine “Pave” prajite au fost suport pt salata de
ciuperci.
Dupa ce fac o supa cu 2 pulpe de curcan inferioare, curat
carne de pe oase si o pun la racit. O tai cubulete si o voi amesteca mai tarziu
cu ciupercile si maioneza.
Ciupercile le tai cubulete si le trag la tigaie la foc iute impreuna cu
usturoi, cand sunt gata adaug sare si le las sa se raceasca. Tai ½ dintr-o
legatura de marar si-l amestec cu ciupercile.
Maioneza o fac din cele 2 galbenusuri cu sare, ulei si zeama
de lamaie.
Castravetii ii tai cubulete si-i storc, apoi ii adaug la celelalte ingrediente.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu