Tartarul de ton cu avocado mi se pare ideal dimineata la
micul dejun impreuna cu paine integrala bio, masline kalamata si ridichi.
Ingrediente
350- 400 g ton conserva
1 avocado
2 oua fierte 7 min
1 ceapa rosie
3-4 castraveti murati
1 lingura mustar “Tecuci”
Maioneza din 2 galbenusuri
150 ml ulei pt maioneza
½ lamaie
Sare
Piper
Se prepara foarte simplu:
Castravetii ii tai cubulete si ii storc;
Maioneza o fac traditional amestecand uleiul cu
galbenusurile si zeama de lamaie, sare dupa gust;
Ceapa o toc marunt;
Ouale le toc marunt;
Avocado il curat, il stropesc cu zeama de lamaie si il tai
cuburi;
Amestec totul cu sarea, piperul, mustarul si restul zeama de
lamaie.
In dimineata aceasta am mancat tartar de ton si profiterol umplut cu dovleac calit.
Bineinteles ca se poate manca ca o gustare, dar si o masa ca atare.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu