Un alt mic dejun delicios, l-am facut din somon afumat,
mozzarella, capere, paine uscata de secara integrala si piesa de rezistenta
formata din “Muffins
cu ciocolata” si crema de branza cu afine, miere de rapita, pregatita ca la
“Clatite
cu branza si afine”.
Ingrediente
50 g somon afumat
30 g mozzarella
2 feli paine secara
Capere
Lamaie
Busuioc proaspat
Ulei masline
Crema de branza cu afine am facut-o pt 10 portii
600 g branza
250 g afine
2 linguri miere rapita bio
Maffins 24 buc (mini)
4 oua
180 g faina alba
100 g faina orz
220 g zahar
200 g unt
20 g praf copt
La cuptor 20 min la 190°C.
Pt o portie am folosit 3 mini muffins si aproximativ 100 g
crema branza cu afine.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu