Translate

vineri, 9 martie 2012

Piept de curcan la tigaie, ciuperci sotate si brocoli


Mancarea perfecta pt cina: piept de curcan la tigaie- fara ulei, ciuperci sotate cu ceapa, usturoi si mult patrunjel proaspat, plus brocoli si morcovei fierti.

Inca odata pt cei ce isi iau pachetel la munca, daca faceti cantitati mai mari, ceea ce ramane, se pune intr-o caserola si pachetelul e gata!

Pt trei portii am folosit
600 g piept curcan
700 g ciuperci
7 catei usturoi
1 ceapa mare
200 g brocoli
14-16 morcovei
Ulei din samburi de struguri
Sare
Patrunjel
Carnea o portionez si o prepar identic cu cea de la “Spaghete Milaneze in stilul meu”.



Ciupercile le tai tot ca la spaghetele Milaneze si le adaug in tigaie peste ceapa,


 sarez, pun usturoiul taiat rondele si cand sunt gata adaug patrunjelul proaspat.

Brocoli si morcoveii ii fierb in apa cu sare.

La aceasta farfurie nu folosesc nici un sos pentru ca este destul sos de la ciuperile sotate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu