Salata din valeriana, morcov, ceapa verde, mult marar,
avocado, masline kalamata, piept de curcan, oregano si sos de iaurt grecesc din
lapte de bivolita, curry, miere de rapita, zeama de lamiae, ulei de masline
extra virgin. Aceasta este propunerea mea pentru un aport considerabil de
minerale, vitamine, proteine, lipide, hidrati de carbon, antioxidanti si
enzime.
Am folosit
150 gr valeriana
1 morcov
2 cepe verzi
7-8 masline
1 avocado mic
140 gr piept curcan
1 varf lingurita oregano uscat
2 linguri iaurt
½ lingurita miere
½ zeama lamiae
1 lingura ulei
½ lingurita curry
9-10 fire patrunjel proaspat
Sare de mare
Am spalat valeriana.
Morcovul l-am feliat cu cutitul economic.
Pieptul de curcan l-am fript la tigaie si l-am taiat feli de
@ 1 cm.
Ceapa si patrunjelul le-am tocat grosier.
Am pus toate ingredientele de mai sus intr-un castron, am
adaugat masline, avocado si oregano.
In iaurt am adaugat curry, zeama lamiae, ulei masline, miere
rapita si sare de mare.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu