Translate

luni, 30 iunie 2014

Frappe de piersici



Dupa ce am facut gemul de piersici au mai ramas cateva batute si nu foarte aspectoase, pe care le-am facut frappe de piersici.

Ingrediente
7-8 piersici
10-12 visine cu zahar
8-10 lingurite de sirop de visine(obtinut de la dulceata de visine facuta anul acesta)
3 linguri inghetata ciocolata cu capsuni(de acesta data nu am mai facut mousse de ciocolata ci am ales varianta mai simpla cu 200g ciocolata topita in 200ml lapte fierbinte)
6 lingurite frisca facuta in casa
2 linguri zahar
2 linguri miere
6-8 frunzulite menta


O piersica o pun deoparete pt décor, restul le spal, le curat, le tai si le bag in frigider cu 2 linguri de zahar presarat peste ele.

Dupa 2 ore scot feliile de piersici din frigider, adaug 2 linguri de miere, cateva visine si cu mixerul vertical le pasez.

Torn in pahare, pun in fiecare pahar cate o lingura de inghetata, 2 lingurite de frisca, 3-4 lingurite de sirop de visine, cate o felie de piersica, 2 visine si frunze de manta.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu