Dupa ce am facut gemul de
piersici au mai ramas cateva batute si nu foarte aspectoase, pe care le-am
facut frappe de piersici.
Ingrediente
7-8 piersici
10-12 visine cu zahar
8-10 lingurite de sirop de visine(obtinut de la dulceata de
visine facuta anul acesta)
3 linguri inghetata
ciocolata cu capsuni(de acesta data nu am mai facut mousse de ciocolata ci
am ales varianta mai simpla cu 200g ciocolata topita in 200ml lapte fierbinte)
6 lingurite frisca facuta
in casa
2 linguri zahar
2 linguri miere
6-8 frunzulite menta
O piersica o pun deoparete pt décor, restul le spal, le
curat, le tai si le bag in frigider cu 2 linguri de zahar presarat peste ele.
Dupa 2 ore scot feliile de piersici din frigider, adaug 2
linguri de miere, cateva visine si cu mixerul vertical le pasez.
Torn in pahare, pun in fiecare pahar cate o lingura de
inghetata, 2 lingurite de frisca, 3-4 lingurite de sirop de visine, cate o felie
de piersica, 2 visine si frunze de manta.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu