O noua inghetata “tati-gateste”, facuta din pepene rosu si
mancata impreuna cu “cheese
cake”si dulceata
de cirese.
Ingrediente
1 felie mare de pepene rosu
5 linguri de miere de rapita
700 ml smantana dulce(pt frisca)
6 linguri zahar(pt frisca)
Curat cu mare atentie pepenele in asa fel incat sa nu ramana
nici o samanta. Bucatile de pepene curatat le pun intr-o punga de plastic si le
bag la congelator peste noapte.
Pregatesc frisca.
Scot pepenele congelat, il pun in robotul de bucatarie
impreuna cu mierea si il fac piure.
Acest piure il amestec cu frisca, ceea ce
rezulta torn in cutii de plastic si pun in congelator pt cel putin 6 ore.
Pt ca este duminica desertul trebuie sa fie deosebit, asa ca
am folosit un cilindru de inox sa pot taia inghetata, am alaturat-o unei felii de cheese cake si am
folosit dulceata ca décor.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu