Inghetata din coacaze rosii!!!
Johannisbeeren Eis!!!
Am fost in vacanta in Austria si nu m-am putut abtine sa
pregatesc inghetata cu “Johanissbeeren” (cocaze rosii) si frisca facuta din
smantana dulce 36% autentica austriaca.
Ich war im Urlaub in Österreich,
und ich konnte nicht umhin, vorzubereiten Eis “ Johannisbeeren” und Schlag aus Rahm
36% authentische österreichische gemacht.
Coacazele le-am cules din gradina gazdei noastre, iar
smantana am cumparat-o.
Ich gepflückten die
Johanissbeeren aus dem Garten-Host und Rahm, die ich gekauft.
Ingrediente - Zutaten
500 ml smantana pt frisca – Rahm für Schlag
700 g Johannisbeeren
6 linguri zahar pt frisca – 6 TL Zucker für Schlag
5 linguri miere de rapita – 5 TL Honig
1 lingurita de dulceata de cirese pt décor – 1 Teelöffel Kirschen Konfitüre
Dupa ce am cules coacazele le-am pus cateva ore in
congelator.
Nach ich die Johannisbeeren gepfluckten habe ich
eine paar Stunden in den Gefrierschrank.
Frisca am pregatit-o cu telul, am batut-o cu mana. Smantana este
de o calitate deosebita!
Ich bereitete die
Schlog mit Schneebesen schlagen ich es mit der
Hand. Die Rahm ist eine hohe Qualität!
Fructele congelate le-am pus in blenderul imprumutat de la
gazda si impreuna cu mierea am facut o pasta.
Pasta de fructe cu miere
rezultata am dat-o printr-o sita, deoarece coacazele rosii au seminte destul de
tari si nu sunt placute in inghetata.
Ich habe die gefrorene
Obst in den Mixer vom Host und zusammen mit Honig eine Paste gemacht. Die daraus
resultierenden Paste gab es druch ein Sieb als Johannisbeeren Samen ziemlich
hart und nicht angenehm in Eis sind.
Am amestecat pasta de fructe fara samburi cu frisca si am pus
in congelator cel putin 6 ore.
Ich habe die Obst
Paste ohne Samen mit Schlog gemischen und in den Gefrierschrank für mindestens
6 Stunden.
Cu siguranta a iesit o inghetata delicioasa! Complimente pentrui blog!
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