Asa cum am facut si pieptul
de curcan umplut cu ciuperci, sau pachetele
din muschiulet de porc, tot din nevoiea de variatiune a aparut “Rulada de
curcan cu unt maitre d’hotel”.
Ingrediente pt 4 portii
800 g piept curcan
200 g unt
5-6 catei usturoi
1 leg patrunjel
pesmet
Tarhon
Busuioc
Sare
12 frunze ceapa verde
200 g mazare
Am taiat carnea subtire, cat de subtire se poate ( sub ½ cm).
am pus-o intr-o folie de plastic si am batut-o usor cu un facalet.
Untul l-am amestecat cu usturoiul pisat, patrunjel, tarhon si
sare.
Pe fiecare felie de carne batuta a pus sare si pesmet, apoi am adaugat untul
intinzandu-l cu degetele. Peste unt am presarat iar pesmet si am rulat. Am
legat fiecare rulada cu 2 sau 3 foi de ceapa.
Am incins bine gratarul si am tinut carnea atat cat sa
prinda culoare. In acest timp am presarat si busuioc, apoi am bagat la cuptorul
preincins la 240°, 15 min.
Pe o farfurie am asezat hash brown-ul, mazarea si rulada de
curcan.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu