Translate

duminică, 9 octombrie 2011

Salata "Caesar"


Mereu mi-am dorit sa fac o salata “Caesar “ pe gustul meu.

Am reusit !


De mult timp am cautat salata “Romaine “ dar nu gaseam decat pe la Metro ceva asemanator  se numeste “Cos” , dar nu am fost multumit.

Dar intr-o zi am gasit in Kaufland o salata care e pe gustul meu, se numeste “Salarico”.


Pentru sosul salatei “Caesar” eu folosesc  “anchovies” in conserva si sos “Worcestershire”.

Sa in cep cu sosul
4 catei de usturoi
6-7 capere
3-4 fileuri anchovies
50 g parmesan ras
Sare grunjoasa neiodata
Ulei masline
Zeama de lamaie
Sos  Worcestershire
50 g iaurt


Pun in mojar  usturoiul, sarea, caperele si anchovies.


 Le zdrobesc pe toate pana devin o pasta foarte fina. 


Apoi incep sa adaug pe rand uleiul, zeama de la maie, sosul Worcestershire, parmesanul si iaurtul.

Salata "Salarico" o tai de sus in jos pe verticala cam la 2-3 cm.


Amestec sosul cu frunzele de salata.


Adaug si crutoanele


Ca sa fac si de data aceasta ceva in stilul meu am hotarat sa pun deasupra salatei pulpe de pui inferioare la gratar



 si branza “Brie”.


Bineinteles ca si de data asta am folosit crutoane din belsug.

Un comentariu: