Orez basmati, usturoi, ciuperci, brocoli, morcovei, mazare si un sos de iaurt sunt o combinatie delicioasa.
Folosesc
500-600 g ciuperci
5-6 catei usturoi
2 cepe albe
1 ardei gras rosu
Ulei din samburi de masline
Sare grunjoasa neiodata
Patrunjel proaspat
Intai pun uleiul la incins, in care adaug 2 catei de usturoi.
Inainte sa se rumeneasca usturoiul, adaug ceapa, taiata fasii si ½ din ardeiul taiat cubulete.
Ciupercile taiate sferturi le adaug imediat peste ceapa.
A doua ½ din ardei o tai fasii si o adaug cand ciupercile sunt aproape gata. Inchei cu patrunjel proaspat.
In farfurie asez orezul basmati fiert, peste care pun ciupercile gata si adaug si legumele pe care le-am fiert in apa cu sare.
Sosul de iaurt poate incheia cu succes aceasta combinatie.
o farfurie mai veche |
o reteta simpla si gustoasa !mie i-mi place sa adaug si carnita !
RăspundețiȘtergere