Minitarta cu mousse de capsuni si toffee a iesit foarte gustoasa, nu o pot compara cu minitarta cu creme brulee si mousse de ciocolata, pt ca se face mai repede si are textura diferita.
De data asta am facut blatul de tarta cu
250g faina
140 g zahar pudra
80 g unt
2 oua intregi
Am lasat aluatul la frigider 2 ore
dupa care l-am portionat,
am intins fiecare bucata de aluat, le-am asezat in formele de minitarte si le-am pus la cuptor 24 min. la 180°.
Toffee-ul l-am facut exact ca la “tortul de ziua mea”, numai ca de data asta am folosit o singura cutie de lapte condensat.
Mousse-ul de capsuni l-am postat ieri.
Cand aluatul de minitarta a fost gata l-am scos din cuptor si l-am lasat la racit, toffee-ul il aveam gata, la fel si mousse-ul de capsuni.
Pe o farfurie am pus 2 minitarte dar una a disparut instantaneu, se poate vedea si urma de cacao de pe suprafata farfuriei. J
Am ornat cu cacao farfuria, am pus o lingurita de toffee in minitarta,
iar deasupra o lingurita de mousse de capsuni,
am incheiat cu cateva afine presarate pe farfurie si deasupra minitartei.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu