Am hotarat sa pregatesc un sos special pentru “Somonul la gratar”.
Combinatia de ingrediente pe care am ales-o este ideala atat pentru somon cat si pentru alti pesti pregatiti la gratar.
Pentru acest sos am folosit
30 g unt
1 lingura sos soya
7 catei usturoi
1 lingura susan
½ ardei gras rosu
6 masline kalamata
Sare
Marar
Patrunjel
Intr-o oala de inox cu baza dubla am pus untul la topit.
Cand untul s-a topit am adaugat usturoiul zdrobit.
Usturoiul a inceput sa se rumeneasca, asa ca am pus si sosul soya.
Am adaugat pe rand
Susanul
Ardeiul gras rosu,
Maslinele tocate
Am stors zeama de lamaie,
Mararul si patrunjelul.
Inca o data ceea ce a iesit arata ca o capodopera, iar mirosul imbietor ma indeamna sa mananc cat mai repede. J
ce bine arata! imi place ca tot timpul imbini ingredientele astfel incat retetele tale sunt pline de culoare.
RăspundețiȘtergereuhhh, ce bine arata. vreau si eu. cand mai pregatesti? ioana
RăspundețiȘtergere