La fel ca si “Sosul cu susan si usturoi” m-am gandit ca pot sa potrivesc somonului niste chiftelute din dovlecel.
Asa ca am luat
2 dovlecei
1 ou
1 lingura sos de soya
50 g faina
Pesmet
Sare
Piper
Dovleceii i-am ras pe partea mica a razatoarei, i-am stors si i-am amestecat cu oul, sosul de soya, faina, sarea si piperul,
apoi am incept sa-i dau prin pesmet formand astfel chiftelutele.
Am pus chiftelutele pe foc, intr-o tigaie de teflon, fara ulei.
Mi-au iesit niste chiftelute taaaaare gustoase.
Tati, ai vreo idee cum s-ar putea face chiftelute din (foi de) ceapa? Facea bunica mea, dar din pacate n-am apucat sa aflu reteta :(
RăspundețiȘtergereAm incercat eu odata, dar nu am reusit sa fac o amestecatura care sa si ramina in forma; mi s-au destramat toate.