Translate

luni, 5 septembrie 2011

Chiftelute din dovlecei



La fel ca si “Sosul cu susan si usturoi” m-am gandit ca pot sa potrivesc  somonului  niste chiftelute din dovlecel.


Asa ca am luat
2 dovlecei
1 ou
1 lingura sos de soya
50 g faina
Pesmet
Sare
Piper

Dovleceii i-am ras pe partea mica a razatoarei, i-am stors si i-am amestecat cu oul, sosul de soya, faina, sarea si piperul, 




apoi am incept sa-i dau prin pesmet formand astfel chiftelutele.


Am pus chiftelutele pe foc, intr-o tigaie de teflon, fara ulei.


Mi-au iesit niste chiftelute taaaaare gustoase.

Un comentariu:

  1. Tati, ai vreo idee cum s-ar putea face chiftelute din (foi de) ceapa? Facea bunica mea, dar din pacate n-am apucat sa aflu reteta :(

    Am incercat eu odata, dar nu am reusit sa fac o amestecatura care sa si ramina in forma; mi s-au destramat toate.

    RăspundețiȘtergere