Asa cum am promis in postarea
trecuta, azi am sa prezint un pachet de post. Toate ingredientele sunt
proaspete, cu exceptia fasolei, pe care am inmuiat-o 6 ore si am fiert-o in
oala sub presiune 50 min.
O salata de cruditati cu fasole.
O salata de cruditati cu fasole.
Ingredinte
250 gr fasole rosie
½ varza rosie
3-4 buchetele de conopida
3 ridichii rosii
3-4 ciuperci
½ ardei capia verde
½ zucchini
Sare de himalaia
Ulei de masline extra virgin
Otet de mere
2-3 tulpini patrunjel proaspat
Varza rosie o tai pentru salata si o asezonez cu sare, ulei
si otet. Amestec si o pun in caserola.
Fasolea rosie o prepar cum am scris mai sus, fierband-o in
apa cu sare.
Restul legumelor (ridiciile si ciupercile) le spal si le tai
in jumatati sau sferturi, cu exceptia ardeiului, pe care il tai grosier, in
forma de patrat si a dovlecelului pe care il tai rondele.
Peste toate acestea adaug patrunjelul proaspat tocat
grosier, asezonez inca o data cu sare si ulei de masline.
Daca nu am incredere ca ciupercile sunt curate, le oparesc
pentru 2-3 secunde in apa clocotita.
Pe langa acesta salata, pachetul meu a mai continut 5
biscuiti integrali cu unt, 600 ml kefir de capra 3%, 30 gr stafide brune, 3
cuburi de ciocolata 73% si 2 banane.
Pentru urmatorul pachet am sa prezin o combinatie intre
piept de bibilica, salata de varza rosie si alba, ridichii, frunze de loboda proaspete
si patrunjel proaspat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu