Pachetul de azi pentru la munca este
compus din piept de bibilica la cuptor cu salata de varza, asa cum am scris in postare
trecuta.
Am precizat in postarea ”Ciorba
de bibilica”, ca pieptul si copanele fierte le folosesc in alte scopuri. In
acest caz, nu este nevoie sa le pastrez in cuptor la fel de indelungat ca in
retetele de mai jos, ci doar 10-15 minute, sufficient cat sa se rumeneasca,
deoarece sunt deja gatite.
Salta de varza e facuta cu varza
rosie si alba, ridichii rosii, frunze de loboda si mult patrunjel proaspat.
Asezonez cu sare, ulei de masline extra virgin si otet de mere.
Pieptul de bibilica e facut la cuptor ca in reteta
asta, sau
asta.
Azi am mai avut la
pachet 2 banane, orez cu lapte amestecat cu stafide, scortisoara, chia, seminte
si samburi (seminte floarea soarelui, seminte dovleac, susan negru, migdale,
seminte in - rasnite in rasnita de cafea) si dulceata de capsuni, deoarece eu nu
pun zahar cand gatesc orezul cu lapte, preferand sa-l indulcesc cu miere sau
duceturi.
Pentru urmatorul pachet am sa-mi pregatesc oua fierte cu
orez basmati si zucchini.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu