MENIU 21-25
mai
LUNI, 21 mai
“Amestec Asia” cu
piept de pui la gratar
(orez
basmati, morcovi ceapa, varza, mazare, ardei
gras,
urechi de lemn-ciuperci, ulei de orez, sos soia,
otet
din orez)
MARTI, 22 mai
“Ciocanele” de pui,
cartofi noi cu marar si sos de
Iaurt cu usturoi si
patrunjel
(ciocanele
la gratar cu aburi, iar cartofii in crusta)
MIERCURI, 23 mai
Tocanita “Mexicana”
cu mamaliguta
(Carne
de curcan, rosii, ardei gras, porumb, fasole rosie,
mazare,
ceapa)
JOI, 24 mai
Muschiulet de porc
la gratar cu piure de cartofi
Si sos “Tati-ki” (tzatziki)
VINERI,
25 mai
Piept de pui la
gratar, varza noua calita si
Mamaliga cu
smantana
Disponibil zilnic:
Supe
- Crema brocoli
- Crema curcan
Salata lui
Tati 2
(orez
basmati, iceberg, morcov, castraveti, branza
telemea,
masline kalamata, porumb, ou, piept pui la
gratar)
Desert
-Cheese Cake
-Tortul cu mult
mousse de ciocolata (NOU)
-Tort de mere
Saru' mana pt masa Tati :))
RăspundețiȘtergereAm mancat de "ma da dau de-a dura" ca sa folosesc niste termeni academici.
Multumesc!
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
RăspundețiȘtergerecu multa placere si alta data :). colega ta e de aceeasi parere?
RăspundețiȘtergere