tag:blogger.com,1999:blog-5635535547520342661.post7551844464372048738..comments2022-03-29T23:42:44.615+03:00Comments on Tati-gateste!: Croissant de casa - home made croissanttati gatestehttp://www.blogger.com/profile/13956240819624833213noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5635535547520342661.post-45535717431609892422014-07-06T22:08:46.089+03:002014-07-06T22:08:46.089+03:00drojdia pe care am folosit-o eu este drojdie uscat...drojdia pe care am folosit-o eu este drojdie uscata de la DR. Oetker si se amesteca in faina, daca ai folosit altfel de drojdie se poate sa fi iesit aluatul diferit. se poate folosi si drojdie proaspata dar in alte cantitati si se amesteca cu apa sau lapte cald. in rest eu pot spune ca reteta mea este foarte buna, nu mi s-a intarit aluatul si chiar a fost pufos 2-3 zile.<br />m-as bucura sa primesc mesaje de la cei care critica retetele mele si sa nu sa se ascunda dupa anonimat. in rest numai de bine!tati gatestehttps://www.blogger.com/profile/13956240819624833213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5635535547520342661.post-17992344334480939982014-07-05T17:58:05.835+03:002014-07-05T17:58:05.835+03:00Alutatul s a facut ca piatra,cum poti sa expui asa...Alutatul s a facut ca piatra,cum poti sa expui asa mod de a face aluatul????Drojdia se desface in apa calda sau in lapte cald nu in faina.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5635535547520342661.post-56736753860535894592014-04-18T17:48:55.039+03:002014-04-18T17:48:55.039+03:00arata senzational, chiar voi testa reteta cat de c...arata senzational, chiar voi testa reteta cat de curandminflo80https://www.blogger.com/profile/14282640024283930910noreply@blogger.com